CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 14, 2009

Award Dari Kak Hanieliza

Beberapa hari yang lalu, Wlily tersedak sampai tiga kali bila membuka blog ni. Tersedak kali pertama bila dapat kunjungan dari Kak Hanieliza - sifu masakan yang memang selalu sangat blognya Wlily intai. Tersedak kali kedua bila dapat tahu Kak Hanieliza bagi award kat Wlily. Tersedak kali ketiga bila baca nama award ni Award Blog Paling Gila (??) Alahai...tapi dia kata paling gila..best..! Thanks Kak Hanieliza!





Sebelum Wlily melanggar syarat-syarat yang tertera kat atas tu...baiklah Wlily tunaikan 5 seruan award ni..

Wlily pass kan pulak award ni pada :

1. Kak Ezza - masakannya simple tapi sedap.

2. Sweetlily - dia ni ratu buat cake tak kira gulung ke tak gulung, and also cuppies and segala macam resipi lah.

3. Zue Murphy - orang jauh tapi dekat kat blog , heheheee..

4. Bro Rozzan - this is THE person yang menjadi catalyst untuk Wlily start cooking blog ni..he (his blog actually) gave me such inspiration to share and to learn about cooking and baking..

Thanks again Kak Hanieliza..and cheers everyone..

6 comments:

ray said...

Komen Pak Malim kucing ray yg alim.

Mmmmm. Cup Cake utk budak2, memang lah sesuai, kata Pak Malim sambil naik buai. Usahkan budak, orang dewasa dan kekucing pun terliur tengok cup cake yg Wlily buat, kata Pak Malim yg kentut kuat. (Belum recover dari makan pau tadi, kata Pak Malim sambil minum todi).

Waterlily said...

Wahai Pak Malim yang perutnya masuk angin
Ucap Wlily yang minta beringin
Adeii..bila kentut tak berhenti2 baik berjumpa doktor
Nasihat Wlily sambil naik motor..
Nanti habis angin entah apa pulak yang keluar
Kata Wlily sambil membeli seluar.

Ezza Aziz said...

Alaa..tima kaseh ler wlily...sekarang niakak ada hobi baru ler...nak tau ker...tungguuuu
dah siap nanti baru boleh tunjuk..heheh
Emm tq sebab bagi award...
akak akak tempek kan kat blog yang dah bersawang ni....sian rumah ni..lama tak update yer...

Waterlily said...

Salam Kak Izzah

Hobi baru? Hobi apa tu?..menganyam? menjahit? melukis?

Bagi tau nanti eh?

sweetlilly said...

salam Wlily.. psttt kite datang nak amik award ni.. tengkiuuu ek..

Waterlily said...

SL

Sila amik..sila amik..memang untuk SL pun :-)