CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 1, 2008

Bahulu Bakar

Yang ni pulak peberet anak dara Wlily yang sorang tu. Umur baru 3 tahun tapi mak oii...memilih betul bila sampai bab2 makanan ni.




Nanti Wlily bagi resipi ye..senang je. Sekarang nak rush pegi hospital pulak - my 4 year old son tak sihat la..

3 comments:

Madam Tai Tai said...

Hi Waterlily,

Oh dear...what's wrong with your son sampai nak ke hospital lak? Hope his condition is not too serious. Pls update nanti.

Ezza Aziz said...

nape anak kamu tu wlily,semuga dia sihat kembali ya...

Waterlily said...

MTT & Kak Izzah

I will blog about it lah nanti kalau ada kesempatan. Setakat ni dah 3 kali ambik darah..all in dah 6 kali masuk needles. I tengok pun tak larat. Just came back from hospital. Tunggu result lagi..