CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 15, 2008

Kek Lapis Sarawak

Untuk memenuhkan popular request (cheh! - berangan tak habis2..), Wlily post kan gambar Kek Lapis Sarawak yang Wlily 'tunjuk tunjuk' tempoh hari for our Hari Raya.. :)


So disebabkan kek2 ni 'kek tunjuk', tak dapatlah Wlily nak serta kan resipi nyer! Kita jamu mata je lah ok :)



Wlily tak 'tunjuk' pulak kek yang ada design flower or abstract dalam nyer..sebab, Wlily ni cerewet sikit..bab bab kek yang complicated camtu, Wlily kena tengok orang yang membuat nyer dulu..baru boleh decide nak order ke tak ..



Actually, senang jer nak buat Kek Lapis Sarawak ni...tapi kalau dah kena penangan "M", yang senang pun Wlily tak buat..heh heh... kalau nak tau, lagi nipis layer tu, lagi cepat dia masak.. One of these days lah, kalau M dah tak de lagi, Wlily buat ok!

3 comments:

ms hart said...

Waterlily, wanted to menceceh a bit at your other blog, but why aaa cannot open the comment one?? Eeisshhh...eeisshhh...potong steam!!! Tapi tengok kek lapis Sarawak kat sini, mmmm...!!! Tak terkata!!

Waterlily said...

Cannot open the comment? What arr? Wlily pun dont know the reason laa..

Cuba sekali lagi...mana la tau boleh dapat? Or, depa balas dendam pasal one of my postings kut..ingat tak that posting on "Yang di Tahan dan Yang Tak Tertahan?"

Issh...lemme know if you have the same problem again ok?

haszuraidah ishak said...

singgah sini sambil mitak izin nak copy gambar kek lapis..nampak sedap sgt!!